Bestelling & Levering

Duurzaamheid

Bij - staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Al onze producten worden rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd zonder luxe verpakking. Dit zorgt voor een verminderde CO2 uitstoot en dat is goed voor het milieu!

In samenwerking met BUNQ planten wij voor iedere uitgegeven 100 euro een boom, ons doel is om zo CO2-neutraal te worden.

Levering

Doordat wij direct vanuit de leverancier verzenden brengt dit een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent. Alle bestellingen worden binnen   3 dagen  verwerkt, in piekperiodes kan dit tot   6 dagen  duren. De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 7-15 dagen. Voor België is de levertijd 2-4 weken. Houd rekening met eventuele vertragingen dankzij   COVID-19.

GRATIS Verzending

Wij nemen de verzendkosten van onze producten wereldwijd volledig voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% gratis bij jou afgeleverd; er is geen minimale bestelwaarde nodig.

  Leverancier

Onze leverancier is gevestigd in Shenzhen, China. Wij werken er momenteel hard aan om de levertijd te verkorten naar 2-3 dagen. Ons toekomstige magazijn zal gevestigd zijn in Nederland.  Onze producten komen niet van Aliexpress.